Malzemeler
1 paket kuskus
2 tane közlenmiş kırmızı biber
5 tane salatalık turşusu
1 kase konserve mısır
1 tane rendelenmiş havuç
Maydanoz
Dereotu
Taze nane
Karabiber
Pul biber
Limon
Nar ekşisi
Zeytin yağ
Tuz
Yapılışı
Tencereye su koyup kaynatılır.
Kaynayan suya kus kus atılıp 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilerek haşlanır.
Yeşillikler. salatalık turşusu ve kırmızı biber ince ince doğranır.
Havuç rendelenip bütün malzemeler geniş bir kaba alınır.
Haşlanan kuskus soğuduktan sonra, yeşillikler ve baharatlarla harmanlanır.
En son nar ekşisi,limon, zeytin yağ ve tuzu eklenip karıştırılır. AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder