Malzemeler
Patates(arzu ettiğimiz kadar)
Tereyağı
Sıvıyağ
Karabiber
Pul biber
Kekik
Tuz
1 yemek kş biber salçası
2 diş sarımsak
Kaşar peyniri(rendelenmiş)
Defne yaprağı
Patates(arzu ettiğimiz kadar)
Tereyağı
Sıvıyağ
Karabiber
Pul biber
Kekik
Tuz
1 yemek kş biber salçası
2 diş sarımsak
Kaşar peyniri(rendelenmiş)
Defne yaprağı
Yapılışı
Patatesler kabukları soyulmadan yıkanır.(tepside düzgün durması için patateslerin altı ince bir şekilde kesilir)
Patatesler
baştan sona kadar ince ince dilimlenir.
Bir kasede baharatlar salça yağ ve
sarımsak ile sos hazırlanır
.
.
Hazırlanan sos patates dilimlerinin arasına ve
üstüne iyice sürülür.
250 derecede pişirilir.(pişmesine yakın üzerine tereyağ
sürülür ve kaşar eklenir )
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder