Lezzetli ve kısa sürede bir yemek yapmak istiyorsanız doğru tariflerden biri .Ana
yemeklerinizde, ara sıcak menüsüne ekleyebileceğiniz harika bir şeçenek. Neden
jülyen doğradığıma gelince çocuklara kabağı hissettirmeden tükettirmenin bir yolu sadece,
sizinde böyle bir sorununuz varsa, bu yöntemi deneyebilirsiniz,yoksa dilim dilim
kesebilir afiyetle tüketebilirsiniz.
Malzemeler
5 tane patates
2 tane kabak
1 paket süt kreması
1 çay bardağı süt
1 yemek kaşığı tereyağ
Kaşar peyniri
Karabiber
Tuz
Yapılışı
Patatesler ve kabak soyulur, jülyen şeklinde kesilip geniş bir kaba alınır.
Üzerine krema ,1 çay bardağı süt karabiber ve tuz ilave edilip karıştırılır.
Fırın kabı çok az tereyağ ile yağlanır.
Hazırlanan patates ve kabak fırın kabına yerleştirilip 200 dereceli fırında kızarana kadar pişirilir.
Pişmesine yakın üzerine kaşar peyniri rendesi dökülüp sıcak servis yapılır...AFİYET OLSUN..
elinize sağlık ben buna havuç ekleyerek 3lü kombinasyonda yapıyordum, eminim böyle de güzeldir <3
YanıtlaSilFarklı ve güzel bir tarif olmuş ellerine sağlık ♥
YanıtlaSilkabakları jülyen doğramak çok iyi fikir yapayım ben bunu..
YanıtlaSilBen sebzeleri küp küp doğruyorum oda güzel oluyor tavsiye edrim
YanıtlaSil